Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Itäisenkadun Kehystämö

Itäisenkadun Kehystämö on turkulainen kehystys- ja taidealan liike. Itäisenkadun Kehystämö aloitti toimintansa Vanhalla Hämeentiellä Turussa vuonna 1982. Tuolloin aloitteleva kehystämö tunnettiin nimellä Tmi Ilkka Hynynen. 90-luvulla toimipaikka siirtyi Itäiselle Pitkäkadulle ja hetken ajan Ilkka Hynysen kehystämö sijaitsi myös Kaskenkadulla. 90-luvun aikana nimeksi vakiintui Itäisenkadun Kehystämö ja palvelu- sekä tuotevalikoima laajentuivat taulujen kehystyksen lisäksi kattamaan taiteilijatarvikkeiden myynnin sekä galleriatoiminnan.

2000-luvulla valokuvauslaitteiden tultua entistä vahvemmin kaikkien saataville, on valokuvauksesta tullut suosittu taidemuoto. Tämän trendin myötä Itäisenkadun Kehystämön palveluvalikoima on entisestään laajentunut kattamaan myös valokuvien vedostuksen tauluiksi.

Itäisenkadun Kehystämössä valokuvat vedostetaan taiteilijalaatuiselle paperille tai canvas kankaalle. Valokuvan vedostuksen yhteydessä valitset myös kätevästi kehykset teoksellesi. Laadukas kehystys krunaa jokaisen taideteoksen.