Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valokuvien vedostus tauluksi

Valokuvan vedostuksesta puhuttaessa tarkoitetaan taulun tekemistä valokuvasta. Vedostamalla valokuvan tauluksi Itäisenkadun Kehystämössä, saa tehtyä valokuvasta laadukkaan ja näyttävän taideteoksen. Teemme tauluja asiakkaiden omista valokuvista tai voit myös valita jonkun tällä sivulla esillä olevista Turku aiheisista kuvista, josta vedostamme sinulle upean Turku aiheisen taulun.

Vedostettava valokuva on hyvä olla tallennettuna .jpg muotoon vedostusta varten ja valokuvan on oltava pikselikooltaan riittävä. Käytännössä katsoen nyrkkisääntönä voidaan pitää, että laadukkaan vedostuksen saadakseen valokuvan tulisi olla kooltaan ainakin 4000x5000 px. On hyvä pitää mielessä, että mitä suurempi valokuva on pikselikooltaan, sitä suurempi vedostus siitä on mahdollista tehdä.

Käytössä olevalla laitteellamme vedostuksen maksimileveys on 60 cm (24 tuumaa). Valokuva voidaan vedostaa taiteilijalaatuiselle paperille tai kiilapuille pingotettavalle kankaalle. Kiilapuille pingotettavan canvas taulun maksimileveydeksi muodostuu käytännön syistä 54 cm. Tämä johtuu siitä, että pingotusta varten kankaan reunoille on jätettävä tyhjää tilaa vähintään 3 cm.

Itäsenkadun Kehystämön valokuvan vedostusmateriaalit ja palvelu tuovat valokuvista tehtyihin tauluihin visuaalisesti aivan uuden laatutason. Itäsenkadun Kehystämön valokuvan vedostuspalvelun yhteydessä valitsemme asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan vedostusmateriaalin sekä viimeistelemme työn asiakkaan toivomusten mukaisesti taidokkaana käsityönä tehdyillä kehyksillä ja tarvittaessa mittojen mukaan leikatulla passepartour-pahvilla ja teosta suojaavalla lasilla. 

Itäisenkadun Kehystämössä käytetyt vedostusmateriaalit ja tekniikat ovat laadukkaita. Käyttämämme vedostusmateriaalit ja tekniikat tekevät valokuvista uniikkeja taideteoksia ja turvaavat kuvan säilymisen. Käyttämämme pigmentit ja materiaalit takaavat tavanomaisissa olosuhteissa teoksen säilyvyyden kymmenien vuosien ajan. Teoksen säilyvyyttä voidaan parantaa suojaamalla teos lasilla. Laadukkaimpien pigmenttien säilyvyysaika on pigmenttien valmistajan ilmoituksen mukaan  normaaliolosuhteissa 100 vuotta.

Voit myös hankkia itsellesi vedostusmateriaalit myymälästämme. Kaikki materiaalimme ovat huolella valittuja, joilla onnistut vedostamaan valokuvat tauluiksi myös itse. Tästä linkistä pääset tutustumaan saatavilla oleviin vedostusmateriaaleihin.

Tervetuloa käymään myymälässämme Itäisellä Pitkäkadulla Turussa! Panostamme yksilölliseen palveluun ja kunnioitamme käsityöperinteitä.

Voit myös ottaa yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella. 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.